ديدار رئيس و مديران جهاد دانشگاهي سمنان با معاون محترم سياسي و امنيتي استاندار سمنان

ورود خبر توسط: Modiriyat تاريخ درج خبر:14/02/1390 ساعت:14:20

معاون سياسي وامنيتي استاندار سمنان:

بايد ارتباط جهاد دانشگاهي با مراكز آموزش عالي در استان سمنان تقويت گردد

عليرضا خلخالي، معاون سياسي امنيتي استانداري سمنان گفت: بايد ارتباط جهاد دانشگاهي با مراكز آموزش عالي و دانشگاه ها در استان تقويت گردد و جهاد دانشگاهي طوري خدمات ارائه دهد كه دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي جذب جهاد دانشگاهي شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا خلخالي در ديدار با رئيس و مديران جهاد دانشگاهي استان سمنان با بيان اينكه جهاد دانشگاهي يك مجموعه هميشه آماده بكار مي باشد، افزود: جهاد دانشگاهي با داشتن نيرو هاي متعهد و مجرب هميشه علاقه مند به پيگيري و اجراي طرح هاي پژوهشي و تحقيقاتي بوده است.
وي همچنين با اشاره به مصوبات دور سوم سفر رياست جمهوري، با تأكيد بر توجه جدي به راه اندازي پژوهشكده كوير در شهرستان سمنان، خاطرنشان كرد: پژوهشكده كوير يك نگاه جديدي براي استان سمنان و كشور مي باشد و جهاد دانشگاهي بايد در اين امر تلاش هاي علمي مضاعفي انجام دهد.
معاون سياسي امنيتي استانداري سمنان تصريح كرد: جهاد دانشگاهي بايد در انجام طرح هاي پژوهشي و تحقيقاتي با مراكز آموزش عالي و دانشگاهي استان تعامل داشته باشد و در احداث پژوهشكده كوير با دانشكده كوير شناسي سمنان ارتباط برقرار نمايد.
حسن سعدالدين، مدير كل دفتر امور اجتماعي و شوراهاي استانداري سمنان نيز در اين جلسه به تعامل و ارتباط مستمر استانداري سمنان با جهاد دانشگاهي اشاره كرد و گفت: استانداري سمنان در سال گذشته طرح سرشماري سازمان هاي مردم نهاد را با همكاري معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان انجام داد و استان سمنان رتبه اول درانجام طرح سرشماري سازمان هاي مردم نهاد دركشوربه دست آورده است.

متن كامل خبر